Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Vunk, Zurli, White Mahala

Poster eveniment Vunk, Zurli, White Mahala

În weekend-ul 21-22 august ești invitat la Coresi Business Campus din Brașov pentru concerte senzaționale, într-o atmosferă relaxantă și prietenoasă, toate sub umbrela dIMANSIONS Fun Garden. VUNK, Gașca Zurli și White Mahala vor urca pe scenă.

Bilete Vunk, Zurli, White Mahala

  • Abonament - 166,07 lei
  • Bilet VUNK - 64,28 lei
  • Bilet Gașca Zurli - 80,36 lei
  • Bilet White Mahala - 48,21 lei

Reguli de acces:

  • Participarea la concerte este permisă TUTUROR PERSOANELOR care prezintă: certificatul verde european de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2, ori rezultatul negativ al unui test PCR sau antigen rapid, ori un document ce demonstrează trecerea prin infecția cu virusul SARS-CoV-2.
  • În acest sens, organizatorii vor pune la dispoziție un punct de testare rapidă, înainte de acces. Toți participanții care doresc să fie testați sunt rugați să ajungă din timp în Coresi Business Campus pentru a evita cozile și întârzierile.
  • Accesul tuturor copiilor sub 16 ani se face pe bază de bilet standard, însoțit de un adult, iar copilul NU trebuie supus testării antigen. Copiii cu vârsta peste 16 ani trebuie să respecte aceleași condiții de acces precum adulții. Copiii cu vârsta sub 3 ani au acces gratuit. Organizatorul are dreptul să solicite documente pentru a verifica vârsta copiilor.
  • Nu este permis accesul în locație cu băuturi și mâncăruri achiziționate în afara perimetrului de festival. Este permis accesul cu animale de companie.
  • În cadrul acestui eveniment se vor realiza fotografii, filmări şi înregistrări audio. Aceste materiale pot conţine vocea sau imaginea dumneavoastră. Prin participarea la acest eveniment, vă daţi acordul ca aceste materiale să fie folosite pe platformele online, în scopul promovării brand-urilor organizatoare și partenere.

Program evenimente:

Concert VUNK - Sâmbătă, 21 august (20:30)

Spectacol Gașca Zurli - Duminică, 22 august (17:00)

Concert White Mahala - Duminică, 22 august (21:30)

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 august 2021. Ref #141554

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.