Urmărește-ne în Social Media

pop

VUNK - Numai la doi - Acustic - Cornel Ilie & Gabi Maga

Poster eveniment VUNK - Numai la doi - Acustic - Cornel Ilie & Gabi Maga

Pe 28 februarie 2021, Cornel Ilie și Gabi Maga vă invită la concertul acustic VUNK - Numai la doi. Live la Sala Gloria din București.

Bilete VUNK - Numai la doi - Acustic

  • Bilet cu loc în sală - 89 lei

"Pe lângă hiturile VUNK și Vank, o să vă arătăm și câteva piese noi, scrise în perioada asta in care am fost nevoiți să stăm departe de voi. N-aveți idee cu ce emoții așteptăm să fim din nou împreună, în aceeași încăpere. Noi cu voi! Vă așteptăm cu brațele deschise, în cele mai sigure condiții de întâlnire. Haideți să începem primăvara împreună!", au declarat Cornel Ilie și Gabi Maga.

Timp de 14 ani, membrii formației - Victor, Alex, Nicu și Cornel - au activat sub numele de scenă Vank. La împlinirea a 10 ani de carieră și după o pauză de aproximativ patru ani, trupa se reinventează și devine VUNK.

În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – "Jur să spun adevărul". În 2019, VUNK a lansat albumul "Domnul Portocaliu şi Mașina Timpului", cu un concert la Sala Polivalentă din Bucureşti. Folosind tehnologia, show-urile spectaculoase și cântecele cu mesaj profund, VUNK își continuă viziunea de a conecta oamenii și de a le aduce bucurie.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 16 februarie 2021. Ref #138085

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.