Urmărește-ne în Social Media

pop

Vunk - Mi-e dor de tine

Poster eveniment Vunk - Mi-e dor de tine

Vunk revine în sufletele fanilor cu un concert ce va avea loc la Sala Radio pe 5 martie 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Vunk la Sala Radio

  • VIP (earlybird) - 149,36 lei
  • Categoria A (earlybird) - 126,36 lei
  • Categoria B (earlybird) - 101,36 lei

Reguli de acces:

Conform normelor în vigoare, accesul va fi permis exclusiv persoanelor care:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, prin prezentarea certificatului verde
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore
  • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore

"Iar este-o zi dintr-acelea.
O zi în care, după atâta timp, ne putem reîntâlni pe scenă!
Numele concertului nostru nu este doar un titlu de piesă, este un sentiment trăit luni de zile. Bucuria de a cânta, de a te regăsi, începutul unei primăveri memorabile, fericirea de a ne hrăni pasiunea pentru muzică și, în mod special atunci, sărbătorirea Femeii, sursa tuturor emoțiilor noastre artistice, toate astea le vom trăi împreună cu tine. Și cu niște invitați cu care nu ne-am mai întâlnit pe scenă până la acest concert" - trupa Vunk.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 14 februarie 2022. Ref #144989

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.