Urmărește-ne în Social Media

pop

Vunk

Poster eveniment Vunk

Pentru al treilea an consecutiv, Vunk va concerta la Sala Polivalenta din Bucuresti. Toamna aceasta, trupa va sustine "O poveste de concert" pe 3 octombrie.

PROMOȚIE - Ultimele 500 de bilete

Pentru a grabi vanzarea ultimelor 500 de bilete la unul dintre cele mai asteptate concerte al toamnei, VUNK in Orasul Minunilor, organizatorii au pus la cale o noua promotie: la orice bilet cumparat in acest weekend, spectatorii vor primi un CD cadou cu ultimul album al trupei, intitulat "Nu scapa nimeni (fara emotii)" cu autografele originale ale baietilor.

Mai mult, prin tragere la sorti 10 bilete vor fi transformate in pass-uri "meet & greet", iar posesorii acestora vor avea acces in backstage unde se vor putea intalni cu membrii trupei.

Pret bilete concert Vunk la Sala Polivalenta:

  • Categoria I - 160 lei
  • Categoria II - 120 lei
  • Categoria III - 90 lei
  • Categoria IV - 70 lei
  • Categoria V - 60 lei
  • Categoria VI - 50 lei

Vunk ne promite ca va fi o productie mult mai spectaculoasa decât cea de la #asasishow - 2013 si că va fi punctul terminus al unei povesti magice pe care au spus-o cu Vunk acustic - Autoportrete si Vunk simfonic, ft. Camerata Regala si Bucharest Jazz Orchestra – Dirijor George Natsis.

Despre concertul VUNK in Orasul Minunilor

VUNK in Orasul Minunilor, o poveste de concert, va fi o productie care va depasi cu mult desfasurarea de forte din precedentul show al trupei care a avut loc la Sala Polivalenta, desemnat de presa de specialitate drept "cea mai mare productie indoor a unei trupe romanesti.”

Pentru promovarea concertului, intr-o campanie fara precedent in Romania, VUNK a creat, sub anonimat, un oras virtual care a depasit 10.000 de locuitori, o comunitate a oamenilor care vor sa traiasca frumos, cu bun simt si sa-i ajute neconditionat pe cei din jur. VUNK in Orasul Minunilor va avea o inovatie mondiala din punct de vedere al proiectiilor video si va fi primul concert al unei trupe din Romania cu sunet surround, ca la cinema.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 26 septembrie 2014. Ref #69658

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.