Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

Vunk la Sala Polivalentă

Vunk Raportează erori Data: miercuri, 7 octombrie 2015Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Polivalentă,
București
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Trupa Vunk va pune în scenă pe 7 octombrie la Sala Polivalentă din București concertul Un Nou Univers, primul din România care se va desfășura sub forma unui eveniment multimedia, în care spectacolul muzicii se va împleti cu cel al tehnologiei.

Fiecare spectator se va simți parte dintr-Un Nou Univers, pentru ca mijloacele tehnice revoluționare folosite pentru concertul VUNK din acest an vor asigura interactivitatea între trupă și public, iar fiecare spectator poate avea rolul său într-un show care deschide portile către un nou tip de exprimare artistică.
“Este timpul să te întorci. La tine.” este mesajul pe care-l transmite trupa VUNK prietenilor muzicii sale.

“Un Nou Univers este pentru cei care visează mai mult cu ochii deschiși decât cu ochii închiși, pentru cei care-și doresc mai mult de la ei înșiși, pentru cei care au curaj să facă ceva pentru sufletul lor, Un Nou Univers este pentru cei care sunt sinceri cu ei înșiși”, explică Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Bilete concert Vunk la Sala Polivalentă

  • VIP - 160 de lei
  • Categoria 1 - 136 de lei
  • Categoria 2 - 100 de lei
  • Categoria 3 - 80 de lei
  • Categoria 4 - 69 de lei
  • Categoria 5 - 60 de lei
  • Categoria 6 / Teren - 48 de lei

Prin mixarea celor mai cunoscute hituri ale sale cu un spectacol uimitor de lumini și tehnologie, trupa VUNK le va oferi fanilor săi o complexă experiență artistică și totodată cel mai potrivit loc pentru a-și răspunde la una dintre cele mai profunde întrebări ale sufletului lor: “Cât de departe mergi ca să ajungi la tine?”

VUNK revoluționează ideea de concert atât din punct de vedere al spectacolului de pe scenă, cât și din punct de vedere al mesajelor și al campaniilor. După ce și-au invitat fanii în Orașul Minunilor și de-aici au plecat împreună Înconjurul lumii, după ce au format cea mai mare comunitate de “visători” pentru ca mai apoi să se oprească într-o zi - a Dorului, trupa VUNK deschide acum porțile către Un Nou Univers.

Vezi mai multe știri și materiale despre Vunk

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE