Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Vunk la Hard Rock Cafe

Vunk Raportează erori Data: miercuri, 25 noiembrie 2015Ora de incepere: 21:00 Loc:
Hard Rock Cafe,
București
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Vunk prezintă show-ul “Hituri şi mituri” pe 25 noiembrie la Hard Rock Café, un concert prin care trupa le propune fanilor săi să exploreze acele piese care au construit, în ultimii ani, universul muzicii lor. Într-un décor cu totul nou, cu o construcţie a scenei care va surprinde publicul şi spectaculoase jocuri de lumini, Hard Rock Café se va transforma într-o veritabilă sala de concert pentru a găzdui noul show Vunk, “Hituri şi Mituri”.

Fanii trupei vor putea asculta cele mai mari hituri Vunk ale ultimilor ani, dar şi câteva piese noi, printre care şi single-ul, “Un Nou Univers” - piesa care a susţinut conceptul celui mai mare eveniment multimedia din România, concertul Vunk de la începutul acestei luni.

"Ne întoarcem în Hard Rock Cafe să aducem un concert care, într-un fel, pentru noi, este o aniversare a ultimilor 5 ani de VUNK. “Hituri & Mituri” este colecţia noastră de single-uri, pe care le-am lansat din 2010 până acum, născute din poveşti reale şi în jurul cărora s-au construit şi scris alte povesti, cele ale fanilor noştri. Pe 25 noiembrie sărbătorim povestea, emoţia, prietenia şi bucuria noastră şi a publicului nostru. Iar toate acestea nu reprezintă un mit, ci realitatea noastră frumoasă, pe care o trăim împreună, cu fiecare vers, cu fiecare cântec, cu fiecare concert", spune Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

Bilete Concert VUNK - Hituri şi Mituri

  • VIP - 100 de lei
  • Acces General - 55 de lei

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre Vunk

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE