Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

Voltaj

Poster eveniment Voltaj

Voltaj sărbătorește 25 de ani de activitate în formula actuală printr-un concert special, programat pentru 3 decembrie la Sala Palatului. Evenimentul promite multă energie și emoție, o producție specială, invitați surpriză, toate hiturile acestor ani, dar și piese noi.

Bilete concert Voltaj la Sala Palatului

  • VIP (earlybird) - 159 lei (+comision)
  • Categoria 1 (earlybird) - 129 lei (+comision)
  • Categoria 2 (earlybird) - 109 lei (+comision)
  • Categoria 3 (earlybird) - 79 lei (+comision)
  • Categoria 4 (earlybird) - 59 lei (+comision)

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum "Pic, pic", "Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", "Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie 2020, trupa a cucerit inimile fanilor cu "Doar pentru ea", o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, iar de 1 iunie trupa a lansat "Copile", o piesă prin care trebuie să ne amintim cu toții că suntem copii și că ne putem bucura la fel ca cei mici. Între 3 și 5 decembrie 2021, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Toronto, cât și în Montreal, iar de Crăciun a lansat "Anotimpuri", o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock.

Anul trecut, de Ziua României, Voltaj a colaborat cu Zdob și Zdub pentru "Fratz", o piesă despre uniune și bunătate între oameni.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 mai 2024. Ref #159516

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.