Urmărește-ne în Social Media

pop

Voltaj

Poster eveniment Voltaj

Voltaj revine la Sala Palatului cu un concert ce va avea loc pe 14 decembrie. Trupa promite un show plin de energie, cu invitați surpriză și alte momente speciale, așa cum și-a obișnuit fanii.

Bilete concert Voltaj la Sala Palatului

  • VIP - 187, 52 lei
  • Categoria 1 - 166,57 lei
  • Categoria 2 - 135,14 lei
  • Categoria 3 - 103,71 lei
  • Categoria 4 - 72,28 lei

Acces copii:

  • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fără loc asigurat, doar însoțit de cel puțin un părinte cu bilet valabil.
  • Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum "Pic, pic", "Dă vina pe Voltaj", "Și ce", "Meci de box", "Mi-e dor de", care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie 2020, trupa a cucerit inimile fanilor cu "Doar pentru ea", o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, iar de 1 iunie trupa a lansat "Copile", o piesă prin care trebuie să ne amintim cu toții că suntem copii și că ne putem bucura la fel ca cei mici. Între 3 și 5 decembrie 2021, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Toronto, cât și în Montreal, iar de Crăciun a lansat "Anotimpuri", o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 septembrie 2023. Ref #156273

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.