Urmărește-ne în Social Media

pop

Voltaj - Doar pentru ea

Poster eveniment Voltaj - Doar pentru ea

Voltaj te aşteaptă la Hard Rock Cafe pe 24 februarie 2022, de la 21.30, la un concert special, în care vei regăsi atât hit-urile fără vârstă, cât și cel mai nou single al trupei.

Bilete concert Voltaj la Hard Rock Cafe

  • VIP (loc la masă în fața scenei) - 119 lei - sold out
  • Acces General (loc la masă în sală) - 95 lei

Reguli de acces:

  • Accesul se face conform normelor în vigoare, adică au voie la concert fanii vaccinați cu schemă completă, pentru care au trecut deja 10 zile de la rapel, cu dovadă de test rapid nu mai veche de 24 de ore / test RT-PCR făcut în ultimele 72 de ore, teste făcute în locații ACREDITATE, dar și cu dovadă de anticorpi (pentru persoanele care se află între a 15-a și a 90-a zi de la confirmarea infectării).
  • Nu va exista testare rapidă la intrare în ziua concertului, așa că sunteți rugați să veniți cu dovada printată a testării în locații acreditate. La cumpărarea biletelor veți fi rugați să bifați cum veți veni la concert: cu dovadă de vaccinare printată, dovadă de test rapid/PCR printată sau cu dovadă de anticorpi, tot printată.
  • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020, completat la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

IMPORTANT: Regulile de acces se pot modifica în funcție de normele în vigoare de la data concertului.

"Piesa este o declarație sinceră de dragoste, inspirată de jumătățile noastre, în momente în care eram departe de ele. Anul trecut, după ieșirea din starea de urgență, am plecat cu toții la o cabană de la munte, pentru 5 zile, și am compus diverse melodii, printre care și pe aceasta. Ne bucurăm că a avut un succes mare și a devenit piesa multor cupluri. Pentru că atunci, din cauza restricțiilor, nu am putut să îi facem o lansare live cum ne-am fi dorit și cum îi obișnuisem pe fanii noștri, ne bucurăm să putem face asta acum, la Hard Rock Cafe", au declarat membrii trupei Voltaj.

La fiecare show, Voltaj aduce în faţa publicului un adevărat univers muzical. De la poveşți de dragoste pe portativ, până la cele mai antrenante refrene ce au ocupat primele poziţii în topurile autohtone, Voltaj te surprinde şi te încântă de fiecare dată cu un concert electrizant.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 31 ianuarie 2022. Ref #142484

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.