Urmărește-ne în Social Media

rap

Vlad Flueraru - lansare EP

Poster eveniment Vlad Flueraru - lansare EP

Vlad Flueraru va lansa EP-ul "Reset" pe 22 noiembrie, în cadrul unui concert în Expirat. Artistul pregătește și produse de merch, disponibile la eveniment.

Bilete concert Vlad Flueraru în Expirat

  • Acces general - 70 lei
  • Acces general + VF BOX - 250 lei (Tricou M / L / XL / XXL)

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

**Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Vlad Flueraru este un artist în plină ascensiune pe scena muzicală din România, cunoscut pentru colaborările sale cu unele dintre cele mai mari nume din industrie pentru piesele "Înspre bine" cu Guess Who, "Țigări și Alcool" împreună cu Deliric și Oscar. Ca scriitor la HaHaHa Production și producător la FacemRecords, Flueraru este un nume din ce în ce mai prezent în industrie. Artistul își transpune emoțiile și viziunea în creațiile sale, ceea ce îi face pe ascultători să se identifice cu melodiile sale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 noiembrie 2023. Ref #156749

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.