Urmărește-ne în Social Media

rap

Vlad Flueraru - lansare album

Poster eveniment Vlad Flueraru - lansare album

Vlad Flueraru va susține un concert în Expirat pe 26 ianuarie. În cadrul evenimentului, artistul va lansa albumul "VF Aisbergului".

Bilete concert Vlad Flueraru la Expirat

  • Acces General - 60 lei
  • Acces General + VF Box - 250 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Vlad Flueraru vine din Târgu-Mures și este cunoscut ca și artist la Facem Records, brigadă în care a intrat în 2019, el producând și înregistrând piese din 2009. De-a lungul timpului a lansat mai multe piese, colaborări si materiale, printre care și primul sau mixtape "LUA-MI-AI URA". A continuat să compună piese și să producă pentru alți artiști, devenind ulterior și songwriter.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 ianuarie 2023. Ref #152025

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.