Urmărește-ne în Social Media

rap

Vlad Flueraru - lansare album

Poster eveniment Vlad Flueraru - lansare album

Vlad Flueraru va susține un concert în Expirat pe 26 ianuarie. În cadrul evenimentului, artistul va lansa albumul "VF Aisbergului".

Bilete concert Vlad Flueraru la Expirat

  • Acces General - 60 lei
  • Acces General + VF Box - 250 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Vlad Flueraru vine din Târgu-Mures și este cunoscut ca și artist la Facem Records, brigadă în care a intrat în 2019, el producând și înregistrând piese din 2009. De-a lungul timpului a lansat mai multe piese, colaborări si materiale, printre care și primul sau mixtape "LUA-MI-AI URA". A continuat să compună piese și să producă pentru alți artiști, devenind ulterior și songwriter.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 ianuarie 2023. Ref #152025

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.