Urmărește-ne în Social Media

rock

Vița de Vie Acustic

Poster eveniment Vița de Vie Acustic

Vița de Vie pornește într-un turneu național și le prezintă fanilor cele mai îndrăgite piese într-o variantă acustică. Trupa va poposi la Filarmonica Banatul din Timișoara pe 6 iunie 2022.

Bilete concert Vița de Vie la Timișoara

  • Categoria 1 - 90 lei
  • Categoria 2 - 75 lei

Fanii Vița de Vie vor fi surprinși să își regăsească favoriții într-o ipostază artistică unică. Obișnuiți cu concertele lor dinamice și pline de energie, care au devenit în timp trademark-ul trupei, vor descoperi de data aceasta o cu totul altă stare.

Acustic înseamnă cele mai bune melodii Vița de Vie, strânse în decursul celor 26 de ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 19 mai 2022. Ref #147036

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.