Urmărește-ne în Social Media

folk, rock

Vița de Vie Acu2tic & Țapinarii

Poster eveniment Vița de Vie Acu2tic & Țapinarii

Pe 22 iulie ești invitat la Moșia Corbeanca pentru un show de neratat: Vița de Vie Acu2tic & Țapinarii. Adrian Despot și Cezar Popescu vor aduce în fața publicului o variantă acustică a pieselor Vița de Vie, în timp ce Adrian Tănase și Cosmin Covei vor susține un show efervescent marca Țapinarii.

Bilete concert Vița de Vie Acu2tic & Țapinarii la Moșia Corbeanca

Biletele vor fi dispuse pe trei zone, cu preț unic pentru fiecare zonă:

 • Zona Picnic - 70 lei (în fața scenei, zona cu paturi, sunteți rugați să veniți cu propriile paturi pentru șederea în această zonă) - sold out
 • Zona Moșierilor - 70 lei (zona cu mese și scaune; dacă vor fi achiziționate bilete pentru 1 sau 2 persoane, veți împărți masa, respectiv nota cu alți participanți)
 • Zona Event - 70 lei (zona cu paleți de paie, perfectă pentru relaxare)

Reguli de acces:

 • Locația se va închide la ora 22:00.
 • Bilete vor fi disponibile pentru achiziție la locație în limita locurilor disponibile.
 • Aranjarea la mese va fi dispusă în funcție de numărul de persoane și de zona aleasă în momentul achiziției biletului.
 • Rezervările sau biletele cumpărate de mai puțin de 4 persoane vor fi așezate la mese/zone cu alți participanți care au cumpărat bilet, în limita locurilor disponibile.
 • Biletele trebuie să fie în posesia dumneavoastră pentru scanare fie în format print, fie pe telefon. La momentul accesului, acesta va fi scanat și vi se va pune o brățară de acces. Această brățară trebuie să fie purtată pe toată durata evenimentului pentru a nu risca anularea accesului.
 • Accesul cu mâncare sau băutură care nu au fost achiziționate din incinta Moșiei este strict interzis.
 • Accesul la eveniment este obligatoriu cu minim jumătate de ora înaintea începerii evenimentului.
 • Având în vedere dispozițiile legale date de Guvernul României în contextul pandemiei de COVID-19, sunteți rugați să cooperați în respectarea tuturor normelor impuse.

Pornind de la clasicul unplugged, acustic înseamnă o selecție ale pieselor Vița de Vie strânse în decursul celor peste 21 de ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz, sau bossanova.

Vița de Vie este o formație ce a luat naștere în 1996. S-a impus pe piața de muzică rock românească ca un nume reprezentativ, și este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin "Pupe" Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape). Discografia Vița de Vie numără până în prezent nouă albume în cei 21 de ani de activitate: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010), "Acustic" (2013), "Șase (+)" (2016), "Șase (-)" (2018).

Țapinarii, trupa de folk alternativ, și-a început activitatea în 2001, lansând controversatul clip al piesei "Sunt fericit". La primul lor concert din august 2001, Țapinarii au umplut până la refuz "Strada de Vară". A urmat videoclipul piesei "Unde ești", iar lansarea primului album a avut loc pe 17 octombrie 2001 tot la Green Hours. Discografia trupei Țapinarii s-a extins, apoi, treptat, cuprinzând mai multe albume și compilații.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 iulie 2021. Ref #141003

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.