Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Vița de Vie - Fenomental XX ani la Form Space Club

Raportează erori Data: sâmbătă, 16 noiembrie 2019Ora de incepere: 20:00 Loc:
Form Space Club,
Cluj-Napoca 96621
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Vița de Vie sărbătorește 20 de ani de la apariția pe piața muzicală din România a celui mai vândut album al trupei, "Fenomental", printr-un concert ce va avea loc la Form Space pe 16 noiembrie 2019. În deschidere va cânta The Sonic Taste.

Bilete concert Vița de Vie - Fenomental XX ani la Form Space

  • Acces General - 40 lei

Trupa va sărbători 20 de ani de "Fenomental" cu o ediţie şi producţie specială a acestuia: prin remasterizarea acestui material şi prima apariţie pe vinil a unui album Vița de Vie. Acest album este piatra de temelie a discografiei Vița de Vie. Este cel mai bine vândut material (aproape un milion de exemplare vândute), cel mai premiat și cel care a propulsat trupa în prima linie a trupelor românești, atât prin sound, cât si prin manieră stilistică abordată.

Albumul a fost integral produs în Essen - Germania, la Basement Studio, iar înregistrările au durat doar 48 de ore, materialul fiind înregistrat în analog, pe bandă, fără niciun fel de editări ulterioare. A apărut pe piață pe suport casetă, după care a fost reeditat pe CD, incluzând în plus single-ul "Vinolamine".

Vița de Vie este o formație ce a luat naștere în 1996. S-a impus pe piața de muzică rock românească ca un nume reprezentativ, punându-și amprenta asupra rock-ului alternativ autohton prin piese care au revoluționat peisajul muzical românesc, precum "Basu’ și cu toba mare", "Varză" sau "Praf de stele". Este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape).

The Sonic Taste este o trupă de rock’n’roll bucureștean, formată în 2018 de doi membri: Mircea Petrescu (voce și chitară) și Mihai Nicolau aka "Baby Jesus" (tobe).

Abordarea muzicală a celor doi este una fresh cu influențe variate, de la punk până la blues-rock, la country și chiar la sonorități agresive - care să aducă ”un nou vibe în deja aproape monotonul rock românesc”. Primul single al trupei, "In Your Eyes", a fost înregistrat la StartRec Studio, alături de Liviu Popescu (bass), și a fost mixat de Mircea Petrescu și masterizat de Turcu Alex (chitaristul Deliei). Au urmat piesele "No Surprize" și "Different", cea din urmă fiind o colaborare cu celebrul producător / beatmaker Dribbler.

Vezi mai multe știri și materiale despre Vita de Vie

Calendar concerte

<< mart. 2020 >>
lmmjvsd
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE