Urmărește-ne în Social Media

rock

Vița de Vie - Noapte Acustică

Poster eveniment Vița de Vie - Noapte Acustică

Pe 26 decembrie, Vița de Vie revine la Expirat, de această dată cu o noapte acustică. Obișnuiți cu concertele dinamice și pline de energie, ne ancorăm în emoția Crăciunului și explorăm o altă stare.

Bilete concert Vița de Vie la Expirat

  • Presale - 80 lei
  • În ziua evenimentului - 90 lei

Pornind de la clasicul unplugged, acustic înseamnă o selecție a pieselor reprezentative Vița de Vie strânse în decursul celor peste 26 de ani de existență, reorchestrate într-o manieră neobișnuită.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 noiembrie 2022. Ref #151415

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.