Urmărește-ne în Social Media

rock

Vița de Vie

Poster eveniment Vița de Vie

Pe 2 iunie, Vița de Vie va susține un concert în Expirat Halele Carol. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season.

Bilete concert Vița de Vie în Expirat Halele Carol - SOLD OUT

  • Acces General - 90 lei

Reguli de acces:

  • Concertele de la Expirat respectă noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze sau care prezintă dovada unui TEST RT-PCR NEGATIV efectuat în urmă cu maxim 72 ore sau TEST ANTIGEN RAPID efectuat în urmă cu maxim 24 de ore.
  • Organizatorii roagă toți participanții la eveniment să prezinte la acces dovada scrisă (adeverința de vaccinare, rezultatul scris al testului) la punctul de acces împreună cu biletul fizic sau electronic.
  • Biletele sunt doar cu loc în picioare și se vând individual. Prețul unui bilet este unic: 90 lei.
  • Organizatorii au limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să respecte limita de capacitate impusă (o persoană pe fiecare 2 metri pătrați). Sunteți rugați să mențineți distanțarea socială față de ceilalți participanți la concert. Loc este suficient pentru toată lumea.
  • Scena este suspendată deasupra terasei, în lateralul clubului, iar vizibilitatea este bună cam de oriunde ați sta. Concertul se vede și pe ecranul din spatele clubului, dacă vreți în orice moment să vă retrageți la o masă.
  • Organizatorii vor respecta cu strictețe orele de open doors, orele de începere și încheiere a concertului, așa sunteți rugați să ajungeți la timp pentru a-i ajuta să gestioneze în siguranță fluxul de acces, procedurile de dezinfectare și igienizare a spațiului și programul de eveniment.
  • Sunteți rugați să respectați toate normele în vigoare, să purtați masca și să respectați regulile de distanțare socială atunci când sunteți la acces, sau la bar și să aveți grijă de voi și de cei din jur.

Vița de Vie este o formație ce a luat naștere în 1996. S-a impus pe piața de muzică rock românească ca un nume reprezentativ, punându-și amprenta asupra rock-ului alternativ autohton prin piese care au revoluționat peisajul muzical românesc, precum "Basu' și cu toba mare", "Varză" sau "Praf de stele". Este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin Pupe Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape).

RECOMANDARE: Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Vița de Vie a crescut alături de fanii săi, cu care a dezvoltat o reală legătură de simbioză. Printr-o intensă activitate concertistică, trupa a rămas aproape de publicul din întreaga țară, iar refrenele pieselor îndrăgite au răsunat în toate cluburile și la scenele marilor festivaluri naționale.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iunie 2021. Ref #139776

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.