Urmărește-ne în Social Media

rock

Vița de Vie

Poster eveniment Vița de Vie Poster eveniment Vița de Vie │ FOTO: Artwork: Mircea Popescu

Vița de Vie revine la Expirat cu un concert ce va avea loc pe 10 august 2022. Evenimentul face parte din seria de concerte Backyard Season, ce aduce pe scenă cei mai cunoscuți artiști ai scenei indie-alternative din țară.

Bilete concert Vița de Vie la Expirat

  • Acces General - 80 lei

Info acces:

  • Organizatorii recomandă să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Vița de Vie este o formație ce a luat naștere în 1996. S-a impus pe piața de muzică rock românească ca un nume reprezentativ, și este alcătuită din Adrian Despot (voce, chitară), Sorin "Pupe" Tănase (tobe), Cezar Popescu (chitară), Adrian Ciuplea (bas, violoncel) și Mihai Ardelean (clape). Discografia Vița de Vie numără până în prezent nouă albume în cei 26 de ani de activitate: "Rahova" (1997), "Fenomental" (1999), "Exxtra" (2001), "Doi" (2002), "9704" (2004), "Egon" (2007), "Fetish" (2010), "Acustic" (2013), "Șase (+)" (2016), "Șase (-)" (2018).

Hit-uri consacrate precum "Basul și cu toba mare", "Sunetul mai tare", "Praf de stele", "Varză", "Beat mort", "Haihui" sunt adesea întâlnite în concertele marca Vița de Vie, mereu live, mereu oferind publicului o prestație de excepție prin sunetul lor, carisma și abilitățile neasămuite în muzica proprie cu care ne încântă de fiecare dată.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 august 2022. Ref #148945

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.