Urmărește-ne în Social Media

rock

Vița de Vie acustic

Poster eveniment Vița de Vie acustic

Pe 26 decembrie, de la ora 15:00, trupa Vița de Vie va susține un concert acustic. Evenimentul va avea loc în Expirat Halele Carol, și se va organiza urmând toate prevederile legate aflate în vigoare la data desfășurării lui.

Bilete concert Vița de Vie acustic

  • Acces General - 90 lei

Reguli de acces:

  • Concertele de la Expirat sunt organizate în conformitate cu noile reglementări în vigoare în ceea ce privește evenimentele și sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
  • Ești rugat să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente, însoțite de un act de identitate valid, în original. Organizatorii își rezervă dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
  • Ești rugat să ajungi din timp, pentru a trece prin procedura de acces. De obicei, la concertele din Expirat veți avea minim 2 ore destinate accesului, înainte de începerea concertului.
  • Ești rugat să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar.
  • Ești rugat să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de organizatori, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea certificatului verde. În schimb, dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.

Mergând uneori până la clasic, swing sau bossanova, "Acustic" înseamnă cele mai reprezentative melodii Vița de Vie, reorchestrate într-o manieră unică. Folosind doar instrumente naturale precum pianul, violoncelul, contrabasul, flautul, cavalul, o serie de chitare acustice neconvenționale și percuții etnice, proiectul Acustic, lansat în 2012, a devenit parte integrantă din personalitatea Vița de Vie, alături de Electric și Simfonic.

"Am dezbrăcat melodiile vechi de hainele pe care le purtau și am încercat să le decantam într-o formă cât mai apropiată de starea lor originală, cea de emoție. De acolo am construit cu grijă și abnegație albumul Acustic. A ieșit exact așa cum ni-l doream, simplu și intens" -  Adrian Despot.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 decembrie 2021. Ref #143800

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.