Urmărește-ne în Social Media

Visul American cu Tudor Chirilă

Poster eveniment Visul American cu Tudor Chirilă

Teatrul de Comedie în parteneriat cu Fundația Culturală artEST anunță "Visul American" ("Drinking in America") de Eric Bogosian, un spectacol de Iarina Demian, cu Tudor Chirilă, o echipă de mult consacrată. Una dintre reprezentații va avea loc pe 30 ianuarie 2022.

Bilete spectacol Visul American cu Tudor Chirilă - SOLD OUT

  • Acces General - 104,76 lei

Reguli de acces:

  • Accesul este permis doar persoanelor cu vârsta de peste 16 ani şi în limita a 30% din capacitatea sălii, doar pentru cei cu green pass.

Spectacolul reprezintă montarea celebrelor monologuri ale lui Eric Bogosian, care compun one man show-ul "Drinking in America" și care a avut premiera off Broadway, la American Place Theater, în 1986.

Spectacolul construit de Iarina Demian te obligă să te dezbraci de prejudecăți și să privești America așa cum este ea și nu cum ai visat-o. Un ecran multimedia de 25 de metri pătrați acompaniază parcursul celor nouă personaje întruchipate de Tudor Chirilă, printr-un video design conceput de Dilmana Yordanova. Scenografia este semnată de Irina Moscu, iar lighting design-ul îi aparține lui Daniel Klinger.

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 05 ianuarie 2022. Ref #143722

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.