Urmărește-ne în Social Media

Visul American

Poster eveniment Visul American

Spectacolul "Visul American" ajunge în mai multe orașe din România, într-un turneu național ce nu trebuie ratat de iubitorii teatrului. Una dintre reprezentații va avea loc pe 19 mai la Teatrul Național din Cluj-Napoca

Bilete Visul American la Cluj-Napoca

  • Categoria 1 - 145 lei
  • Categoria 2 - 125 lei
  • Categoria 3 - 100 lei
  • Supliment Meet & Greet (valabil doar cu un bilet deja achiziționat) - 200 lei

Info acces:

  • Accesul la spectacol este permis persoanelor cu vârsta de peste 16 ani.
  • În timpul spectacolului se folosesc lumini stroboscopice, care pot afecta persoanele cu epilepsie sau sensibilitate la acest tip de lumină.

Spectacolul reprezintă montarea celebrelor monologuri ale lui Eric Bogosian, care compun one man show-ul "Drinking in America" și care a avut premiera off Broadway, la American Place Theater, în 1986.

Spectacolul construit de Iarina Demian te obligă să te dezbraci de prejudecăți și să privești America așa cum este ea și nu cum ai visat-o. Un ecran multimedia de 25 de metri pătrați acompaniază parcursul celor nouă personaje întruchipate de Tudor Chirilă, printr-un video design conceput de Dilmana Yordanova. Scenografia este semnată de Irina Moscu, iar lighting design-ul îi aparține lui Daniel Klinger.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 aprilie 2022. Ref #146689

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.