Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Virtuozii Johann Strauss la Sala Palatului

Raportează erori Data: luni, 16 decembrie 2019Ora de incepere: 19:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Orchestra "Virtuozii Johann Strauss" va susține un concert la Sala Palatului pe 16 decembrie 2019, de la ora 19:00.

Bilete concert Virtuozii Johann Strauss la Sala Palatului

  • VIP - 199 lei
  • Categoria I - 149 lei
  • Categoria II - 99 lei
  • Categoria III - 50 lei

Valsul vienez este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate tipuri de dans din întreaga lume, fiind și cel mai vechi dintre dansurile de bal contemporane. Compozitorii Johann Staruss tatăl, și Johann Strauss fiul, au fost printre promotorii valsului vienez, iar pe acordurile celor mai cunoscute și iubite compoziții, spectatorii români se vor bucura de apropierea sărbătorii magice a Crăciunului.

Valsul Vienez a fost amplu criticat în perioada secolelor XVII-XVIII, fiind considerat vulgar. "Dansul interzis", cum a fost supranumit valsul, a continuat să existe și, în cele din urmă, s-a făcut trecerea către dansul de salon, transformându-se într-un dans elegant, acompaniat de o muzică rafinată. Cele mai folosite instrumente sunt pianul, vioara și basul.

Calendar concerte

<< mai 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE