Urmărește-ne în Social Media

rock

VIP after party cu Kempes și Rezident Ex

Poster eveniment VIP after party cu Kempes și Rezident Ex

Cei care au cumpărat bilete VIP la concertul Kempes și Rezident Ex din data de 21 septembrie au ocazia să petreacă o seară de neuitat continuând noaptea alături de artiști în Ageless Club.  After party-ul va avea loc după  concertul de la Arenele Romane, iar accesul se va face exclusiv pe baza biletului VIP pentru concert.

RezidentEX_arene

Pentru concertul Rezident Ex și Desant din 21 septembrie se pun in vânzare două categorii de bilete:

  • Acces general – 60 RON
  • Bilete VIP – 100 RON (intâlnire & fotografie cu trupa, sesiune de autografe, afișul evenimentului semnat de artiști, acces gratuti la after party-ul din Ageless Club, alături de trupe.)

Biletele se vând și online, în format electronic pe www.rezervariclub.ro, dar și în rețeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lânga McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul Național al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.  www.blt.ro,  www.bilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 august 2012. Ref #39947

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.