Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

Violoncellissimo

Poster eveniment Violoncellissimo

Pe 28 august, ești invitat la Piața Unirii din Oradea să asculți "De la Baroc la… Rock!" - un concert susținut de Violoncellissimo, unul dintre cele mai vestite ansambluri camerale românești din ultimii 15 ani, alături de maestrul Marin Cazacu. Evenimentul face parte din festivalul European Music Open 2021.

Bilete concert Violoncellissimo

  • Categoria 1 - 50 lei
  • Categoria 2 - 35 lei

Reguli de acces:

Accesul este permis persoanelor care:

  • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;
  • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore;
  • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore;
  • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • verificarea se va face la intrarea în perimetru, pe baza actului de identitate, în platforma națională de vaccinare;
  • masca de protecție este obligatorie pentru toți spectatorii cu vârsta > 5 ani.

Ansamblul Violoncellissimo s-a format la inițiativa renumitului violoncelist Marin Cazacu, care, alături de actuali şi foşti studenţi, a deschis astfel un nou drum în promovarea muzicii şi a tinerelor talente din România. În ultimii ani, ansamblul Violoncellissimo a susținut concerte în cadrul unor importante evenimente culturale din România și străinătate, dintre care amintim: Concert cu ocazia aniversării a 140 de ani de la nașterea lui Constantin Brâncuși, Ziua Culturii Naționale, Gala premiilor UNITER şi Hope Concert.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 august 2021. Ref #141476

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.