Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley - Noi doi si noapteaSmiley - Noi doi și noaptea Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO

Violetta Live la Piața Constituției

Violetta Live Raportează erori Data: miercuri, 2 septembrie 2015Ora de incepere: 19:30 Loc: Organizator: Emagic
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

După succesul extraordinar al serialului Disney Channel, Violetta, și ca urmare a popularității turneului internațional Violetta în Concert din 2013-2014, The Walt Disney Company anunță ca noul turneu internațional din 2015, Violetta Live, va ajunge în București pe 2 septembrie 2015.

UPDATE: Vezi galeria foto Violetta Live București 2015

Concert Violetta Live la București pe 2 septembrie 2015

Concert Violetta Live la București pe 2 septembrie 2015

Anunțat inițial pentru Arena Națională, spectacolul a fost mutat în Piața Constituției din capitală. Se păstrează structura inițială a categoriilor de bilete, cele achiziționate anterior schimbării rămânând valabile. Fiecărui loc din Arena Națională îi va corespunde un loc în Piața Constituției, scaunele fiind dispuse într-un aranjament de semicerc, astfel încât cei care au achiziționat locuri în tribună vor primi în noul amplasament locuri mult mai aproape de scenă. Pentru detalii despre spectacol și bilete accesați agenda.

Accesul la eveniment:

Concertul Violetta Live este programat să înceapă la ora 19:30, dar accesul în Piața Constituției se va face începând cu ora 16:30, fie dinspre Academie (Calea 13 Septembrie) – pentru sectoarele C1-1, C1-2, C1-3, C2-1, C2-2, C2-3, C3-1, C3-2, C4-1, C5-1, D, E, F, G, H, I, J, K, L, M, N, fie dinspre stația de metrou Izvor (Piața Națiunile Unite) pentru sectoarele C1-3, C1-4, C1-5, C2-3, C2-4, C2-5, C3-3, C3-4, C4-2, C5-2, O, P, Q, R, S, T, U, V, X, Y, Z. Accesul pentru posesorii de pachete speciale VIP (Meet & Greet, Gold și Silver) se va face numai prin dreptul culoarelor speciale marcate corespunzător de la fiecare dintre cele doua intrări. Pentru detalii, vă rugăm să verificați schița atașată.

Schiță acces la Violetta Live:


Pentru mai multe detalii despre reguli de acces, restricții de circulație și locuri de parcare puteți citi articolul Program și reguli de acces.

Bilete Concert Violetta Live la Arena Națională

  • Pachet VIP 1 – 2145 de lei
  • Pachet VIP 2 – 965 de lei
  • Pachet VIP 3 – 695 de lei
  • Categoria 1 – 135 de lei
  • Categoria 2 – 200 de lei
  • Categoria 3 – 250 de lei
  • Categoria 4 – 275 de lei - BILETE DISPONIBILE
  • Categoria 5 - 385 de lei
  • Categoria 6 – 425 de lei

Violetta Live va avea ca protagoniști vedetele din distribuția originală a serialului, printre care Martina Stoessel, care interpretează rolul Violettei. Alături de Martina, pe scenă vor fi Jorge Blanco (Leon), Diego Dominguez (Diego), Facundo Gambande (Maxi), Mercedes Lambre (Ludmila), Candelaria Molfese (Camila), Samuel Nascimento (Broduey) și Alba Rico Navarro (Naty). Artiștii vor interpreta cele mai îndrăgite melodii din sezoanele 1 si 2, precum și En Gira din sezonul 3 al serialului Violetta. Noul concert va include, de asemenea, o trupă de nouă dansatori foarte energici, o formație de cinci muzicieni, decoruri și lumini spectaculoase, coregrafii de mare impact, elemente tehnice impresionante și costume uimitoare.

Primul concert Violetta a fost pus în scenă la Teatro Gran Rex, în Buenos Aires, în martie 2013. Denumit Violetta en Vivo, concertul a avut 77 de reprezentații și a fost vizionat de peste 250.000 de persoane din Buenos Aires. Acesta a fost urmat de primul turneu Violetta in Concert, care a debutat în Asunción, Paraguay, în septembrie 2013, dupa care s-a mutat în Europa unde au fost susținute 62 de spectacole în 15 orase din Spania, Italia si Franța. În total, turneul a vândut aproape un milion de bilete pentru peste 200 de concerte, în 12 țări. Turneul a fost urmat de lansarea filmului special care a inclus un spectacol live în întregime și le-a oferit fanilor șansa de a vedea ce se întâmplă în culisele unui turneu de concerte live.

Serialul Violetta s-a bucurat rapid de succes în toate piețele unde a fost lansat. Considerat prima „telenovelă” pentru copii, serialul a atras telespectatorii cu povestea Violettei, o tânără talentată care revine în orașul natal, Buenos Aires, după ce a trăit câțiva ani în Europa, și reușește să facă față provocărilor și schimbarilor dramatice din viața de adolescentă, pe acorduri muzicale și în ritm de dans. Dublat în 15 limbi, Violetta a fost urmărit de peste 45 de milioane de persoane în perioada octombrie-decembrie 2014. Violetta s-a clasat pe locul #1, notorietate spontană, între personajele preferate ale fetelor cu vârsta cuprinsa între 6 și 14 ani, în sudul Belgiei, Franța, Italia, Polonia și Spania.

Vezi mai multe știri și materiale despre Martina Stoessel

Calendar concerte

<< apr. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE