Urmărește-ne în Social Media

rock

Ville Valo

Poster eveniment Ville Valo

Ville Valo revine la București cu un concert ce va avea loc pe 8 aprilie 2024 la Sala Palatului din București. Carismaticul artist s-a impus pe scena muzicală ca solistul trupei H.I.M. pentru care a compus majoritatea pieselor și alături de care a dat naștere așa numitului "love metal", o combinație de gothic metal, alternative și dark rock.

Bilete concert Ville Valo la Sala Palatului

  • Categoria A - 359,09  lei
  • Categoria B - 287 lei
  • Categoria C - 204,62 lei
  • Categoria D - 163,43 lei

La scurt timp după încheierea capitolului H.I.M. în 2017, Ville Valo și-a reluat activitatea artistică în cadrul proiectului VV, lansând la începutul acestui an albumul "Neon Noir". Vorbind despre artiștii care l-au influențat, Valo numește formații precum Black Sabbath, Type O Negative sau Fields of Nephilim, punând însă în același timp accentul și pe faptul că literatura a jucat un rol important în dezvoltarea sa ca artist. Edgar Allan Poe, Charles Baudelaire sau Charles Bukowski sunt câțiva dintre scriitorii care și-au lăsat o amprentă asupra cântărețului finlandez.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 septembrie 2023. Ref #156226

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.