Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
Poster Summer Well 2021INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Il Volo

Vienna Classik Orchestra la Sala Palatului

Raportează erori Data: miercuri, 3 decembrie 2014Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București 27422
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea evenimentelor începând din martie 2020. Majoritatea concertelor au fost amânate, iar agenda noastră a fost actualizată. Sunt însă și cazuri în care noile date nu au putut fi încă stabilite sau nu au fost comunicate public. Festivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat recent ministrul Culturii.

Tradiția vieneză de concerte de Crăciun continuă pe 3 decembrie la Sala Palatului cu invitati speciali din capitala austriaca: Vienna Classik Orchestra.

Fiecare orchestra are propriul său caracter distinctiv. Fiecare dirijor este ca un mic univers muzical, care în concert fuzioneaza  cu muzicienii și publicul iubitor de frumos. Vienna Classik Orchestra este formata din artiști tineri aspiranti, de diferite naționalități și cu un scop comun - pentru a stoca și transmite frumusețea muzicii clasice. Toate aceste talente sunt completate în Viena și au jucat ca Filarmonica din Viena, și în orchestre mai mici din întreaga lume.

O trăsătură distinctivă a Vienna Classik Orchestra este libertatea de care se resimte în timpul concertului. Acest lucru se datorează schimbărilor frecvente ale  aspectului muzical, chiar personajele de pe scenă. Muzicienii au reușit să creeze o sincronizate, în care, totuși, modifica aspectul de scena de concert clasic tipic și coerența în spectacole. Aici sunt înlocuite cu muzică de cameră si instrumente de suflat, corale și solo. Amestec interesant între tradițional și contemporan. Nu va veti simți monoton, vă veți bucura de unele executii ale unor muzicieni tineri, entuziasti, care transportă spiritul Europei Centrale cu muzică creata de cei mai renumiti compozitori din lume.

Bilete spectacol Vienna Classik Orchestra la Sala Palatului:

  • 240 lei - VIP
  • 159 lei - Categoria I
  • 59 lei - categoria II

Calendar concerte

<< iun. 2020 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE