Urmărește-ne în Social Media

clasica

Victoria Vassilenko & Gyehee Kim

Poster eveniment Victoria Vassilenko & Gyehee Kim

Pianista Victoria Vassilenko și violonista Gyehee Kim vor susține un recital la Liceul Teologic Reformat din Cluj-Napoca. Evenimentul va avea loc pe 2 septembrie și face parte din Stagiunea Camerală George Enescu.

Bilete concert Victoria Vassilenko & Gyehee Kim

  • Acces General - 40 lei

Program recital:

Partea I. - Victoria Vassilenko, pian

  • L.v. Beethoven/Liszt - Simfonia nr.4
  • P.I. Tchaikovsky - fragmente din " Spărgătorul de nuci" și " Frumoasa adormită"

Pauză de 10 minute

Partea II. – Gyehee Kim (vioara) și Victoria Vassilenko (pian)

  • L Janacek - Sonata pentru vioara si pian - durata 17 minute
  • L.v. Beethoven - Sonata pentru pian si vioara Nr.7 in Do minor, Op.30/2

Victoria Vassilenko a susţinut numeroase recitaluri, dar şi concerte, în calitate de solistă alături de orchestre precum Royal Symphony Orchestra of Liverpool, Brussels Chamber Orchestra, Lincolnwood Chamber Orchestra (USA), Classic FM Orchestra și BNR Symphony Orchestra.

Violonista coreeană Gyehee Kim este câștigătoarea Concursului Internațional George Enescu 2016, câștigând de altfel premii în mai multe competiții internaționale de vioară.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 august 2020. Ref #134947

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.