Urmărește-ne în Social Media

electronica

Victoria De Angelis DJ SET

Poster eveniment Victoria De Angelis DJ SET

Victoria De Angelis, bassista trupei Maneskin, va veni în România cu un DJ Set electrizant. Evenimentul va avea loc pe 20 aprilie în Club Quantic din București.

Bilete Victoria De Angelis DJ SET la Quantic

  • Acces General - 109 lei (+taxe)

Personalitatea sa puternică încapsulează libertatea și dorința de distracție. Muzica i-a fost "scuză" să își facă o carieră alături de Maneskin. Tranziția de la muzica rock către scenele tehno din Milano sau Berlin a adus-o pe Victoria aproape de marile cluburi unde și-a făcut un renume ca DJ de succes. Influențele sale principale sunt trance-ul anilor '90 până la genul techno astăzi, o fuziune plină de energie și dinamism.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 martie 2024. Ref #158397

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.