Urmărește-ne în Social Media

world music

Via Dacă

Poster eveniment Via Dacă

Trupa Via Dacă revine în Expirat Halele Carol cu un concert ce va avea loc pe 30 iunie 2022. Ești invitat să te bucuri de o seară plină de energie.

Bilete concert Via Dacă la Expirat

  • Presale - 50 lei
  • La intrare - 70 lei

Info acces:

  • Organizatorii îți recomandăm să porți în continuare masca de protecție în interior și în zonele aglomerate.
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

Via Dacă este o trupă din Republica Moldova, născută pe tărâmul unde se unesc folclorul, mitul tribal și modernul. Muzica lor reprezintă un mix polifonic unic, cu amestec de sunet acustic și electronic, infuzată cu ritmuri și motive trance, rock, etno, indie și ambience. Incantații, strigături, colinde și doine transpuse prin conștiința omului de azi, te invită într-o experiență complexă, pentru o redescoperire a propriilor basme.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 iunie 2022. Ref #148170

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.