Urmărește-ne în Social Media

rock

Verona Acoustic Season - Partizan și Luna Amară

Poster eveniment Verona Acoustic Season - Partizan și Luna Amară

Seria de concerte Verona Acoustic Season din timpul verii continuă la Grădina Verona din București joi, 3 iulie, de la ora 19:00, cu trupele Partizan (în formulă acustică Artan și Suedezu’) și Luna Amară.

Bilet intrare: 30 lei

Concertele acustice de la Grădina Verona vor continua pe parcursul verii, cei mai importanţi artişti români de rock, indie şi jazz venind în splendida grădină din spatele librăriei Cărtureşti pentru nişte concerte deosebite, lejere şi cu dichis.

Partizan (acustic):

  • Adrian Pleșca (Artan) – voce
  • Răzvan Moldovan (Suedezu’) – voce, chitară

Istoria Partizan începe în 1982, atunci când „doi prieteni de-o viață, născuți în aceeași zi, au făcut o formație”. Cei doi sunt, bineînțeles, Adrian Pleșca și Răzvan Moldovan, iar formația în cauză este legendara Timpuri Noi – Partizan nefiind la urma urmei decât o altă față a acesteia. Cu texte ironice și o prezență live de neegalat, Artan și Suedezu’ vor trece prin cele mai cunoscute compoziții ale trupei într-un concert plin de energie.

Luna Amară: 

  • Nick Făgădar – voce, chitară
  • Mihnea Blidariu – voce, trompetă, chitară
  • Șerban Onțanu-Crăciun – chitară
  • Sorin Moraru – bass
  • Răzvan Ristea – tobe

Luna amară se apropie de 15 ani de activitate fără compromisuri pe scena rock-ului românesc. Recunoscuți pentru realismul și vehemența mesajelor sociale, abordarea trupei clujene s-a rafinat de-a lungul timpului, cvintetul creându-și un univers stilistic particular deopotrivă agresiv și sensibil, militant și introspectiv.

După ce au lansat la începutul anului CD-ul „Live la Conti”, cu piese de pe primele două albume (acum epuizate), Luna amară pregătesc în prezent primul lor DVD – varianta integrală a concertului live susținut în noiembrie trecut în fostul Hotel Continental, clădire emblematică a orașului Cluj.

Luna amară – Lume oarbă (live acustic)

Publicitate

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iulie 2014. Ref #71419

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2021 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE