Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 The Motans cântând piesa "Fata din vis"The Motans a întâlnit-o pe "Fata din vis" a trupei Compact - VIDEO (Marea Unire Zu 2020) Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO

VAMAdus Folk 2021 la Vama Veche

Raportează erori Data: vineri, 21 august 2020- sâmbătă, 22 august 2020Ora de incepere: 18:00 Loc:
Vama Veche,
Constanta
Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

UPDATE: Cea de-a doua ediție VAMAdus Folk, ce ar fi trebuit să aibă 21-22 august în Vama Veche, a fost reprogramată pentru anul viitor. Data exactă a evenimentului NU a fost încă anunțată de organizatori. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete VAMAdus Folk 2021

  • Abonament - 80 lei
  • Bilet pe zi - 50 lei

Organizatorii încearcă să reconfirme lineup-ul din 2020, din care făceau parte Alexandru Andrieș (invitați: Beti Barbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mîntulescu, Sorin Romanescu, sunet: Victor Panfilov), Mircea Vintilă, Alina Manole, Daniel Iancu, Walter Ghicolescu, Adi Bezna, Cătălin Stepa, Mihai Mărgineanu, Mircea Baniciu - Vlad Cnejevici & Teo Boar, Fără Zahăr, Emeric Imre, Cristian Buică, Stefania Iacob.

VAMAdus Folk înseamnă două zile în care chitara se va împleti cu sunetul mării, două zile în care soarele ne va lumina chipul și muzica ne va lumina sufletul.

Vezi mai multe știri și materiale despre Alexandru AndriesAlina ManoleEmeric ImreFără ZahărMihai MărgineanuMircea BaniciuMircea Vintilă

Calendar concerte

<< dec. 2020 >>
lmmjvsd
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE