Urmărește-ne în Social Media

rock

Vama - Neconvențional

Poster eveniment Vama - Neconvențional
 • Data
  sâmbătă, 31 iulie 2021
 • Ora de începere
  21:00
 • Ora de acces / deschidere porți
  16:00:00
 • Tip locație
  Obiective turistice
 • Loc
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

Vama pornește într-un turneu național "neconvențional", în cadrul căruia va concerta în diferite locuri speciale din România. Pe 31 iulie, trupa poposește la Castelul Corvinilor din Hunedoara.

Bilete concert Vama la Castelul Corvinilor

 • Earlybird - 49 lei
 • Presale - 79 lei

Reguli de acces:

 • Conform normelor în vigoare date de autoritățile române, evenimentul este disponibil atât pentru fanii vaccinați cat si pentru cei care pot prezenta un buletin de testare rapidă efectuat în ziua evenimentului sau un test PCR cu rezultat negativ în ultimele 72 de ore. Aceștia trebuie să vină cu certificatele de vaccinare/ testare printate. Eventualele modificări legislative vor fi comunicate ulterior de către organizatori.
 • Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel. Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

"În ultima vreme oamenii vor să trăiască din plin și să amestece experiențele. Și e normal după atâtea restricții, să vrei să trăiești totul. Să vrei să fii în toate locurile și să experimentezi mai multe stări la un loc. Și noi simțim nevoia asta. Și atunci ne-am zis să încercăm mai mult decât un turneu cu zece concerte, să oferim oamenilor muzica noastră în spații frumoase unde se pot crea comunități de o zi. Spații în care oamenii să se întâlnească, să se răcorească, să vorbească, să cumpere o carte, să bea o cafea bună sau să se tolănească la umbră și să nu facă nimic până la concert. Ne e dor să cântăm, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult ne e dor să vedem oamenii împreună bucurându-se de o zi cu diverse activități și să fim alături de ei. Așa că muzica noastră a devenit un pretext pentru VAMA NECONVENȚIONAL" - Tudor Chirilă.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 27 iulie 2021. Ref #141075

AGENDA DE CONCERTE

<< aug. 2022 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.