Urmărește-ne în Social Media

rock

Vama deschide Vama

 • Data
  vineri, 23 aprilie 2021
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Platformă online
 • Loc
 • Acces
  Bilete in avans
Poster eveniment Vama deschide Vama

Formația Vama anunță un concert eveniment pe 23 aprilie, care se va transmite live de pe plaja din Vama Veche. Mai precis, băieții vor susține două concerte, unul la apus, de la ora 20:00, și unul la răsărit, de la 6 dimineața, a doua zi.

Bilete concert Vama deschide Vama

Presale:

 • Vama la Răsărit - 15 lei
 • Vama la Apus - 29 lei
 • Vama la Apus și la Răsărit - 39 lei

După 10 aprilie:

 • Vama la Răsărit - 20 lei
 • Vama la Apus - 39 lei
 • Vama la Apus și la Răsărit - 49 lei

Concertele vor fi transmise online de pe platforma streamerse.net.

După festivalul digital Vamafest, care a ajuns via social media la peste un milion de români și după recenta lansare a noului lor single, Fuli Bon Bon, Vama revine în forță cu acest concept inedit care își propune să capteze prin muzica formației cele mai importante două momente din viața unei zile în Vamă: apusul și răsăritul. Momentele se vor deosebi și prin faptul că la apus se va cânta electric, în timp ce la răsărit trupa se va juca cu un concert acustic.

"Ni s-a părut important să nu mai facem încă un concert din studio. Să le oferim fanilor noștri și o altă perspectivă în marea asta de transmisii online cu fundaluri artificiale pe spate. Așa că ne-a venit ideea să cântăm de pe plaja din Vama Veche înainte de deschiderea sezonului oficial, când Vama e mai aproape de cum am cunoscut-o noi și de poveștile care au făcut-o celebră. Ne-ar plăcea să putem transmite oamenilor care ne vor privi un pic din ce a simțit oricine a ajuns măcar o dată în Vamă și a prins un răsărit. Vom face un playlist generos, cu multe cântece despre mare din ambele perioade muzicale, VAMA și Vama Veche. Concertul ăsta dublu e un medicament, mai ales pentru noi: după tot anul ăsta nebun ce poate fi mai bine decât să ne trezim la răsărit după ce am cântat la apus, să avem marea în spate și să cântăm Undeva în Vamă acompaniați de liniștea mării. Sperăm doar să nu fie înnorat. Și sperăm să fiți alături de noi, fie și doar virtual", a declarat Tudor Chirilă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 06 aprilie 2021. Ref #138901

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.