Urmărește-ne în Social Media

rock

Vama

Poster eveniment Vama

Vama revine pe scena Hard Rock Cafe cu un concert ce va avea loc pe 23 martie 2022. Evenimentul va respecta normele aflate în vigoare la data desfășurării acestuia.

Bilete concert Vama la Hard Rock Cafe

Biletele au următoarele prețuri:

  • 159 de lei, cu loc VIP în fata scenei - sold out
  • 129 de lei, cu loc la masa, în sală

Se adaugă comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au următoarele prețuri:

  • VIP: 164 de lei, cu loc la masa în fața scenei
  • Acces General: 134 de lei, cu loc la masa în sală

Vama a fost fondată de Tudor Chirilă și Eugen Caminschi care au decis în 2006, după 10 ani de activitate alături de Vama Veche, să se reinventeze și să ducă mai departe ideea de spirit mereu tânăr. Un concert Vama este o experienţă specială, trupa obișnuindu-și publicul cu spectacole în care contopirea artelor este firească. Astfel, efectul generat de muzică, poezie, dans şi actorie este dublat de jocuri de lumini şi imagini video, care transmit simultan mesajul profund al pieselor semnate Vama.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2022. Ref #143939

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.