Urmărește-ne în Social Media

rock

Vama

Poster eveniment Vama

Pe 29 iulie, Vama va reveni cu tradiționalul concert de la Arenele Romane. Evenimentul va marca revenirea trupei, după un an de întrerupere, la această serie de concerte. În 2020, Vama a susținut singurul show din acea vară la Arene, pentru ca un an mai târziu, membrii trupei să se întoarcă cu un concert care a beneficiat de relaxarea unor restricții.

Bilete concert Vama la Arenele Romane

  • Earlybird - 103,71 lei

Anul trecut, concertul Vama de la Arenele Romane nu s-a putut ține din cauza unor probleme vocale cu care s-a confruntat Tudor Chirilă. În vară, însă, muzicienii își vor lua revanșa și promit un adevărat spectacol. Peste două ore și jumătate de muzică, piese reorchestrate, colaborări și premiere vor fi ingredientele unui show electrizant marca Vama.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 12 mai 2023. Ref #153794

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.