Urmărește-ne în Social Media

rap

Vali Umbră - Lansare album "Observatorul Baba Novac"

Poster eveniment Vali Umbră - Lansare album \"Observatorul Baba Novac\"

Vali Umbră, unul dintre membrii trupei Subcarpați, lansează, pe 26 aprilie, la Atelierul de Producție din București, primul material solo din carieră intitulat "Observatorul Baba Novac".

Pe album apar Afo, Bean, Infinitu, Power pe vinil, Etalosed și Gonza - omul cu care s-a apucat de făcut hip hop în anul 2000, sub numele de OSP la 3+1. "Albumul este o cronică hip hop a ultimilor 4 ani din viața mea: 4 ani de microfoane, studio-uri, călîtorii, concerte și amintiri", a declarat Vali Umbră.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 aprilie 2014. Ref #68768

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.