Urmărește-ne în Social Media

pop

Valeria Stoica

Poster eveniment Valeria Stoica

După mai bine de un an, Valeria Stoica, artista indie născută în Republica Moldova, revine la Expirat pe 15 februarie. Warm Welcome este despre un început, despre primul concert de anul acesta al Valeriei și câteva piese ce nu s-au mai auzit până acum.

Bilete concert Valeria Stoica la Expirat

  • Acces General - 70 lei
  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.
  • Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Valeria Stoica a reușit să se remarce prin piesele "Distanțe", "Poate""Just a Boy""Be my Friend""Get Back" și "Gravity", cât și prin prestații naționale și internaționale. În 2019, artista a cântat în deschiderea concertului Lucy Dacus în Dortmund și a lui Jacob Lee ce a avut loc în București. În același an, Valeria Stoica a avut o prestație remarcabilă la festivalul internațional Electric Castle.

În 2020, Valeria Stoica a lansat albumul de debut, "I don't like roses". Acesta reprezintă un fascinant proces de alchimie, în care ascultătorul este purtat printr-o poveste despre natură și iubire, despre lucruri simple, autentice, pline de profunzime și emoție.

Anul 2021 i-a adus câteva colaborări de succes precum "Take Me To The Moon", piesă lansată împreună cu producătorul elvețian Kadebostany, colaborare ce se extinde, astfel că pe final de an au lansat "Wild In Secret", un single sofisticat și perfect de ascultat în orice moment.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2023. Ref #152329

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.