Urmărește-ne în Social Media

rock

URMA

Poster eveniment URMA

URMA revine pe scena Quantic în data de 25 iunie. Și pentru că anul acesta trupa a împlinit 18 ani, concertul aniversar va fi unul special și de neratat.

Bilete concert URMA în Quantic

  • Presale - 65 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

Reguli de acces:

  • La acest eveniment se permite accesul DOAR persoanelor care au îndeplinit schema completa de vaccinare, pentru care au trecut minim 10 zile de la rapel.
  • Concertul va avea loc indoor, cu respectarea limitei de 50% din capacitatea maximă a spațiului (nu vă faceți griji, sala e mare, chiar și cu limita aceasta, este loc berechet pentru câteva sute de persoane).
  • Pentru organizatori va fi primul concert la care participă FĂRĂ mască în sala de eveniment, de aceea se bazează pe voi, fanii trupei, să fiți responsabili.
  • Pentru fluidizarea accesului în spațiul de eveniment, organizatorii vă roagă să aveți pregătite certificatul de vaccinare (original, copie sau electronic) și un act de identitate atunci când sunteți pregătiți de a intra la concert.

URMA este un colectiv de artiști coagulat în jurul solistului Mani Gutău, care s-a făcut remarcat încă de la începuturi printr-o muzicalitate hipnotizantă, prin îmbogățirea sound-ului alternativ cu sonoritățile calde ale unor instrumente precum fluierul, saxofonul, trompeta, percuția & congas, dar și prin implicarea în numeroase proiecte care au avut ca scop trezirea conștiinței sociale.

"Buy me with a coffee’", "Terminus" sau "Cine iubește și lasă" sunt fredonate cu patos la fiecare revenire pe scenă a formației, iar cu fiecare concert, URMA ne dezvăluie o nouă poveste, un nou line-up, un nou concept de show, purtându-ne de la o cântare într-o locație neașteptată precum o sală de cinema, scena Ateneului Român sau o clădire de patrimoniu aflată în pericol, la concerte cu o tematică inedită, cu un invitat special sau cu un scop umanitar.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 iunie 2021. Ref #140201

Te-ar putea interesa următoarele

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.