Urmărește-ne în Social Media

jazz

Urban Gypsy & Emil Bîzgă

Poster eveniment Urban Gypsy & Emil Bîzgă

Citește o recenzie despre eveniment

Stagiunea ARCUB Jazz Live, organizată de Primăria Capitalei, prin ARCUB, continuă cu un nou concert. Pe 27 martie 2024, de la ora 19.00, Urban Gypsy & Emil Bîzgă vor urca pe scena Sălii Mari - ARCUB.

Bilete concert Urban Gypsy & Emil Bîzgă - SOLD OUT

  • Acces General - 50 lei

Cunoscutul trompetist american de origine română, Emil Bîzgă, alături de Ciprian Parghel (bas), Albert Tajti (pian) și Claudiu Purcărin (tobe), vor aduce pe scenă o experiență muzicală inedită - Urban Gypsy, o fuziune între avangarda europeană, elemente de jazz, pop, R&B și Gypsy music. Lansat în octombrie 2023, în cadrul Timișoara Jazz Festival, proiectul Urban Gypsy creează o ambianță aparte și exotică prin sonorități cosmopolite și a fost prezentat pe scene jazz din întreaga țară, bucurându-se de aprecierea publicului.

"În aceste vremuri tumultuoase, proiectul Urban Gypsy & Emil Bîzgă este destinat unui public cosmopolit, multiculturalismul fiind o constantă a spațiului românesc. După succesul din Vama Veche și Timișoara, vom fi prezenți în Capitală, la ARCUB – Hanul Gabroveni. Alături de invitații mei, Albert Tajti – pian, Ciprian Parghel – bas și Claudiu Purcărin – tobe, vă invit la o incursiune în modernitate", a declarat Emil Bîzgă.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 martie 2024. Ref #158256

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.