Urmărește-ne în Social Media

rock, electronica

UNTOLD Festival 2017

Poster eveniment UNTOLD Festival 2017

RECOMANDARE: Poate te interesează ediția UNTOLD 2018

Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017. Primele nume confirmate au fost: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell^Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

 • Au fost anunțate câteva nume atractive care vor cânta pe Scena Principală a Festivalului din Cluj-Napoca, lista este următoarea: Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson și Marshmello.
 • Pe scena Galaxy vor urca Chris Liebing, Loco Dice, SolomunSven Vath, Jamie Jones și Dubfire.
 • Pe scena Alchemy a festivalului vor urca: Andy C, Borgore, Dub FX, Chase and Status (DJ Set), Pendulum (DJ Set) si Sigma (DJ Set).

Abonamente și bilete la UNTOLD Festival 2017

 • Abonament VIP pentru 4 zile - 1188 lei (1100 lei + taxe)
 • Abonament pentru 4 zile - 594 lei ( 550 lei + taxe)
 • Bilet de o zi (prima, a doua și a patra zi) - 270 lei (250 + taxe)
 • Bilet de o zi (a treia zi) - 324 lei (300 + taxe)

Reguli de acces:

 • Accesul în zonele festivalului se face doar pe la intrările special amenajate și pe baza biletului.
 • Accesul în zonele festivalului se va face în funcție de tipul biletului achiziționat.
 • Participanții au obligația ca pe lângă bilet să aibă asupra lor acte de identitate.
 • Minorii vor primi brățări de altă culoare, care nu le va permite cumpărarea băuturilor alcoolice sau a țigărilor.
 • Accesul minorilor între 14-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid (fără reducere) și a actului de identitate.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid (fără reducere) și numai în compania unui părinte. Un părinte poate însoți un singur minor cu vârsta mai mică de 14 ani.
 • Minorii sub 7 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.
 • La solicitarea echipei de securitate sau a reprezentanților organizatorului sau a altor organe competente sau autorități, participantul are obligația de a prezenta documentele de acces și actele de identitate.
 • Este interzisă intrarea la festival cu următoarele obiecte: droguri, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante), cosmetice, ghiozdane și genți mai mari de 20cm x 20cm x 20cm, biberoane, cutii de băutură, conserve, artificii, lasere, spray-uri, bannere susținute de bețe, scaune, cuțite, arme, obiecte contondente, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.
 • Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea festivalului vor percheziționa în detaliu fiecare participant și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la poartă, fără ca organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele.
 • În ceea ce privește obiectele pierdute, organizatorul va amenaja un spațiu special în care vor putea fi aduse astfel de obiecte și în care fiecare proprietar își poate recupera bunurile în termen de 72 ore.
 • Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu alte dispozitive de genul acesta în Zonele Festivalului.
 • Pentru confortul participanților, organizatorul își rezervă dreptul de a interzice temporar accesul participanților în anumite zone, atunci când apreciază că zonele și-au atins capacitatea maximă autorizată.

Camping:

 • Accesul în zona de camping se face începând cu ora 18:00 în 2 august, urmând să fie eliberat în data de 08.08.2016, ora 12:00.
 • Accesul se face doar pe baza brățări de camping. Brățările deteriorate sau distruse nu sunt valabile. Brățările vor fi purtate obligatoriu și exclusiv pe mână.
 • La intrarea în zona de camping, fiecare participant va fi supus unei percheziții amănunțite și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la intrare, fără ca organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele.
 • Camparea se va face doar în limita perimetrului marcat și cu obligația ca fiecare participant să lase suficient loc pentru circulație.
 • Este interzisă camparea minorilor pe timpul nopții fără un adult însoțitor.
 • Parcarea mașinilor se va face în afara campingului. Se poate opta pentru parcare în zonele special amenajate, comunicate ulterior de către organizator.
 • În zona de camping sunt interzise următoarele: accesul arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe, tacâmuri contondente (briceag, cuțit, furculiță, foarfecă, șurubelniță etc), băuturi și alimente, recipiente de sticlă, materiale inflamabile, canistre de gaz sau mașini de gătit cu benzină sau generatoare pe bază de petrol, animale, consumul de substanțe ilegale / interzise sau comercializarea acestora, conform legii în vigoare, accesul cu lasere, artificii, articole pirotehnice, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 10 noiembrie 2017. Ref #94630

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.