Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Natalia Gordienko în videoclipul piesei ”Sugar”"Sugar" e piesa Moldovei la Eurovision 2021. Urmărește videoclipul Nataliei Gordienko Roxen - AmnesiaRoxen - Amnesia (Piesa României la Eurovision 2021) "Românii au talent" sezonul 11La 10 ani, o concurentă revine la "Românii au talent" cu speranța obținerii unui Golden Buzz Azul GuaitaCe actori joacă în "Rebelde", versiunea din 2022, de pe Netflix RBD"Rebelde" va fi difuzat pe Netflix într-o nouă versiune - TEASER Ana-Maria Mărgean la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Ana-Maria Mărgean a fost micuța ventrilocă care a primit Golden Buzz de la Andra

UNTOLD Festival 2017 la Cluj Arena

Raportează erori Data: joi, 3 august 2017- duminică, 6 august 2017Ora de incepere: 00:00 Loc:
Cluj Arena,
Cluj-Napoca
Organizator: Federația Share Cluj-Napoca
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

RECOMANDARE: Poate te interesează ediția UNTOLD 2018

Cea de-a treia ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 3-6 august 2017. Primele nume confirmate au fost: Afrojack, Armin van Buuren, Axwell^Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Hardwell, Martin Garrix si Steve Aoki.

 • Au fost anunțate câteva nume atractive care vor cânta pe Scena Principală a Festivalului din Cluj-Napoca, lista este următoarea: Ellie Goulding, Hurts, MØ, R City, Tinie Tempah, Example & DJ Wire, Jasmine Thompson și Marshmello.
 • Pe scena Galaxy vor urca Chris Liebing, Loco Dice, SolomunSven Vath, Jamie Jones și Dubfire.
 • Pe scena Alchemy a festivalului vor urca: Andy C, Borgore, Dub FX, Chase and Status (DJ Set), Pendulum (DJ Set) si Sigma (DJ Set).

Abonamente și bilete la UNTOLD Festival 2017

 • Abonament VIP pentru 4 zile - 1188 lei (1100 lei + taxe)
 • Abonament pentru 4 zile - 594 lei ( 550 lei + taxe)
 • Bilet de o zi (prima, a doua și a patra zi) - 270 lei (250 + taxe)
 • Bilet de o zi (a treia zi) - 324 lei (300 + taxe)

Reguli de acces:

 • Accesul în zonele festivalului se face doar pe la intrările special amenajate și pe baza biletului.
 • Accesul în zonele festivalului se va face în funcție de tipul biletului achiziționat.
 • Participanții au obligația ca pe lângă bilet să aibă asupra lor acte de identitate.
 • Minorii vor primi brățări de altă culoare, care nu le va permite cumpărarea băuturilor alcoolice sau a țigărilor.
 • Accesul minorilor între 14-18 ani se va face numai pe baza unui bilet valid (fără reducere) și a actului de identitate.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se va face numai pe baza unui bilet valid (fără reducere) și numai în compania unui părinte. Un părinte poate însoți un singur minor cu vârsta mai mică de 14 ani.
 • Minorii sub 7 ani au accesul gratuit în cadrul festivalului. La cererea persoanelor responsabile cu securitatea și monitorizarea, precum și a reprezentanților organizatorului, însoțitorul are obligația să prezinte documente (carnet de elev, pașaport sau orice alt document care conține poza minorului) care atestă vârsta minorului.
 • La solicitarea echipei de securitate sau a reprezentanților organizatorului sau a altor organe competente sau autorități, participantul are obligația de a prezenta documentele de acces și actele de identitate.
 • Este interzisă intrarea la festival cu următoarele obiecte: droguri, sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante), cosmetice, ghiozdane și genți mai mari de 20cm x 20cm x 20cm, biberoane, cutii de băutură, conserve, artificii, lasere, spray-uri, bannere susținute de bețe, scaune, cuțite, arme, obiecte contondente, lanțuri, articole pirotehnice, mâncare și băuturi, animale, umbrele (în caz de ploaie se recomandă folosirea pelerinelor), materiale inflamabile sau explozive, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți participanți.
 • Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea festivalului vor percheziționa în detaliu fiecare participant și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la poartă, fără ca organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele.
 • În ceea ce privește obiectele pierdute, organizatorul va amenaja un spațiu special în care vor putea fi aduse astfel de obiecte și în care fiecare proprietar își poate recupera bunurile în termen de 72 ore.
 • Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu alte dispozitive de genul acesta în Zonele Festivalului.
 • Pentru confortul participanților, organizatorul își rezervă dreptul de a interzice temporar accesul participanților în anumite zone, atunci când apreciază că zonele și-au atins capacitatea maximă autorizată.

Camping:

 • Accesul în zona de camping se face începând cu ora 18:00 în 2 august, urmând să fie eliberat în data de 08.08.2016, ora 12:00.
 • Accesul se face doar pe baza brățări de camping. Brățările deteriorate sau distruse nu sunt valabile. Brățările vor fi purtate obligatoriu și exclusiv pe mână.
 • La intrarea în zona de camping, fiecare participant va fi supus unei percheziții amănunțite și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la intrare, fără ca organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele.
 • Camparea se va face doar în limita perimetrului marcat și cu obligația ca fiecare participant să lase suficient loc pentru circulație.
 • Este interzisă camparea minorilor pe timpul nopții fără un adult însoțitor.
 • Parcarea mașinilor se va face în afara campingului. Se poate opta pentru parcare în zonele special amenajate, comunicate ulterior de către organizator.
 • În zona de camping sunt interzise următoarele: accesul arme sau orice alte obiecte ce pot fi considerate periculoase sau arme albe, tacâmuri contondente (briceag, cuțit, furculiță, foarfecă, șurubelniță etc), băuturi și alimente, recipiente de sticlă, materiale inflamabile, canistre de gaz sau mașini de gătit cu benzină sau generatoare pe bază de petrol, animale, consumul de substanțe ilegale / interzise sau comercializarea acestora, conform legii în vigoare, accesul cu lasere, artificii, articole pirotehnice, aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR, obiecte care îi pot răni pe alți participanți.

UNTOLD a fost desemnat BEST MAJOR FESTIVAL în cadrul European Festival Awards 2015. O altă recunoaștere a venit din partea celui mai de seamă reprezentant național al industriei de marketing și comunicare, International Advertising Association Romania (IAA) care a oferit festivalului titlul de Brandul Anului  2015.

Vezi mai multe știri și materiale despre AfrojackAndy CArmin van BuurenAxwell^IngrossoChris LiebingDimitri Vegas & Like MikeDubfireEllie GouldingExample & DJ WireHardwellHurtsJasmine ThompsonLOCO DICEMarshmelloMartin GarrixR CitySteve AokiSven VathTinie Tempah

Calendar concerte

<< mart. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE