Urmărește-ne în Social Media

Universul lui Salvador Dali

Poster eveniment Universul lui Salvador Dali

Între 13 decembrie 2023 și 1 septembrie 2024, ARCUB prezintă, pentru prima dată la București, cea mai amplă expoziție cu lucrări originale ale celebrului Salvador Dali. Expoziția-eveniment "Universul lui Salvador Dali" reunește 170 de lucrări - sculpturi, grafică, gravuri, litografii, miniaturi din aur, rubine, diamante, smaralde, safir și sticlă, mobilier suprarealist ce ilustrează geniul extravagantului artist.

Bilete și program:

 • Adult fără acces VR - 75 lei (în zilele de luni-vineri); 85 lei (în zilele de weekend);
 • Adult acces VR inclus – 85 lei (luni-vineri); 95 lei (weekend);
 • Copii fără acces VR – 50 lei (luni-vineri); 60 lei (weekend);
 • Copii acces VR inclus – 60 lei (luni-vineri); 70 lei (weekend);
 • Familie (2+1) fără acces VR – 170 lei (luni-vineri); 195 lei (weekend);
 • Familie (2+1) acces VR – 200 lei (luni-vineri); 225 lei (weekend);
 • Familie (2+2) fără acces VR – 210 lei (luni-vineri); 245 lei (weekend);
 • Familie (2+2) acces VR inclus – 245 lei (luni-vineri); 280 lei (weekend);
 • Vizitatorii au opțiunea de a achiziționa experiența VR la costul de 10 lei și ghid audio la prețul de 15 lei;
 • Copiii cu vârsta sub 6 ani, însoțiți de un adult, beneficiază de acces gratuit. Studenții (cu vârsta de până în 26 de ani) și pensionarii beneficiază de tarif redus.

Expoziția va putea fi vizitată de luni până duminică, între orele 10.00 - 20.00.

Dintre cele mai cunoscute exponate ce vor putea fi admirate timp de 5 luni la ARCUB - Hanul Gabroveni, amintim sculpturi în bronz și incrustate cu pietre prețioase (diamante, rubine, smaralde, safire) precum: Dansul timpului - celebrele ceasuri topite, marca inconfundabilă a creației lui Dali, elefanți cu picioare supradimensionate, Dansatoarea Daliniană, ale cărui ritmuri denotă omagiul adus de Dali flamenco-ului și ținuturilor natale, Venus spațială, una dintre piesele centrale ale expoziției ce ilustrează trei dintre motivele preferate ale lui Dali: ceasul, furnicile și oul, Alice în Țara Minunilor, personaj preferat de Dali pentru a reprezenta puntea către tărâmul viselor, Femeie cu cap de trandafiri, simbol al frumuseții feminine pure, al tinereții eterice.

Evenimentul este organizat de Primăria Capitalei, prin ARCUB - Centrul Cultural al Municipiului București, în parteneriat cu HADRAN Events.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 mai 2024. Ref #156565

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.