Urmărește-ne în Social Media

rock

Unflicted - lansare single

Poster eveniment Unflicted - lansare single

Trupa Unflicted va susține un concert în Expirat Halele Carol pe 3 martie 2020, de la ora 20:00. În cadrul evenimentului, Unflicted va lansa "Regele Nimănui", primul single de pe viitorul album. În deschidere va cânta 20 Secole Vulpe.

Bilete concert Unflicted în Expirat Halele Carol

  • Acces General - 25 lei

Unflicted s-a format în anul 2016 în București și până în acest moment are la activ un album full-length - "Naiade", ce poate fi găsit pe toate platformele online de muzică - și o multitudine de single-uri ce beneficiază și de videoclipuri, printre care "Loss", "Aello", "Hate Me!", "Naiade" sau "Corporate Side of the Moon".

Membrii trupei au o bogată experiență de scenă, acumulată atât în formula curentă, cât și în trupele în care au activat anterior, Unflicted având o activitate concertistică susținută încă de la formare și împărțind scena cu nume sonore ale muzicii românești și internaționale, precum Coma, Omul cu șobolani, Luna Amară sau Hed Pe, Karma to Burn, Mother's Cake și Napoleon. Pe lângă concertele de club și festivaluri, trupa este prezentă și în media națională prin apariții live la TV și radiourile de profil.

Unflicted înseamnă Vlad Pintilie (voce), Claudiu Enescu (tobe), Alex Goga (bass) și Vlad Bâra (chitară).

20 Secole Vulpe este un trio de funk rock românesc cu influențe din zona alternative/disco, fondat în București, cu piese proprii în limba română. Trupa este formată din Dan Ruja (voce, chitară), George Mircescu (baterie), Vladimir Giurgiu (bass) și Matei Carpen (chitară).

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 ianuarie 2020. Ref #130721

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.