Urmărește-ne în Social Media

rock

UNEARTH, Diamonds Are Forever

Poster eveniment UNEARTH, Diamonds Are Forever

UNEARTH, Diamonds Are Forever și Rock N Ghena vor cânta pe 15 septembrie în fabrica. Este primul mare show METALHEAD din această toamnă. Trupa americana de metalcore UNEARTH concertează pentru prima data in Romania. Showul lor de la Bucuresti face parte din turneul european al trupei care incepe pe 29 august si trece prin tari ca Germania, Olanda, UK, Belgia, Franta, Elvetia, Cehia, Austria, Suedia, Italia.

Bilete concert Unearth în Fabrica

  • Acces general - 35 de lei - preț valabil până pe 11 septembrie

Showul americanilor la Bucuresti este unul dintre warm-up party-urile pentru METALHEAD Meeting 2014 ce va avea loc la Arenele Romane pe 27 septembrie, avându-i ca headlineri pe Paradise Lost si Finntroll.

UNEARTH s-au format in 1998 si canta cel mai pur metalcore pe care il poti asculta vreodata si este o trupa recomandata fanilor Lamb Of God, KSWE sau Everytime I Die. Cu 5 albime la activ, cel mai recent din 2011 "Darkness in the Light", americanii tin pozitia de headliner la cele mai importante festivaluri de profil din lume.

Pe 15 septembrie se vor cânta piese ca "Ny Will Be Done", "Hail The Shrine", "Sanctity of Brothers", "Giles", "My heart bleeds no longer" sau "Endless".

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 august 2014. Ref #72856

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.