Urmărește-ne în Social Media

rock, pop, world music

Un Pas Înainte

Afiş Concert Caritabil Un Pas Înainte 2015 la Berăria H
Vă invităm pe 6 decembrie, la Berăria H, la concertul caritabil - "Un pas înainte", găzduit cu ocazia Zilei Internaţionale a Persoanelor cu Dizabilităţi. Printre formaţiile prezente în cadrul evenimentului se numără: Taxi, Pact by Leo Iorga si Adi Ordean, Tudor Turcu & Band, Vladi Cnejevici & Teo Boar, Victor Solomon & Adrian Stoica şi invitaţi surpriză. Prezentatori: Laura Stone şi Dragos Silivestru.
În fiecare an, la 3 decembrie este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Data a fost stabilită în 1992, de Adunarea Generala a ONU, pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea. Chiar în ziua de de Sf. Niculae, înainte de Crăciun , visele unor persoane pot fi împlinite cu ajutorul nostru şi mai ales al vostru.

Bilete Concert Caritabil Un pas înainte la Berăria H

  • 25 de lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 noiembrie 2015. Ref #84684

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.