Urmărește-ne în Social Media

pop

Umberto Tozzi

Poster eveniment Umberto Tozzi

Artistul italian Umberto Tozzi va concerta în premieră în România, pe 29 mai 2024  la Sala Palatului din București. Evenimentul face parte din turneul "Gloria Forever Il Tour" și este o reprogramare din 6 octombrie. Artistul este așteptat cu entuziasm de admiratorii din întreaga lume, fapt dovedit prin faptul că show-urile sale sunt susținute de fiecare dată cu casa închisă.

Artistul Umberto Tozzi a fost forțat să își suspende o parte dintre concertele din cadrul turneului mondial „Gloria Forever” 2023, din cauza unei accidentări severe care a necesitat o intervenție chirurgicală la glezna piciorului stâng. Incidentul a avut loc în urmă cu câteva săptămâni în timpul unui concert, iar recuperarea fizică implică mai multe luni.

Organizatorii precizează că toate biletele achiziționate până în prezent își păstrează valabilitatea și nu necesită preschimbarea acestora pentru reprezentația programată anul viitor.

Bilete concert Umberto Tozzi la Sala Palatului

  • Categoria 1 - 375 lei
  • Categoria 2 - 275 lei
  • Categoria 3 - 175 lei

Anul 2023 îl readuce pe celebrul artist italian Umberto Tozzi pe marile scene din întreaga lume în cadrul unui nou turneu grandios, intitulat "Gloria Forever Il Tour". Fiind considerat unul dintre cei mai mari compozitori ai scenei muzicale italiene, un adevărat showman cu abilități vocale incredibile, Umberto Tozzi este extrem de apreciat pentru atmosfera specială pe care o generează în timpul concertelor sale.

De la piesele care s-au clasat pe primele poziții ale topurilor muzicale și care au cucerit inimile mai multor generații, precum "Notte Rose", "Ti amo", "Dimentica Dimentica", "Tu" sau "Gloria", la cele mai recente melodii incluse pe albumul "Gloria Forever", celebrul artist Umberto Tozzi le promite fanilor din România 2 ore de muzică live la superlativ.

Cu o activitate artistică impresionantă de peste cincizeci de ani, Umberto Tozzi a vândut peste 80 de milioane de discuri în întreaga lume și a încântat audiențe cu numeroase piese de succes. Artistul s-a lansat în 1968, la vârsta de 16 ani, ca membru al grupului Off Sound. De-a lungul timpului, a lansat peste 20 de albume de studio și 6 materiale discografice live, a obținut trofee ale celor mai recunoscute festivaluri de muzică și a colaborat cu numeroși artiști celebri precum Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Luciano Pavarotti, Laura Pausini sau Ricky Martin.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 13 septembrie 2023. Ref #154719

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.