Urmărește-ne în Social Media

rock

U.D.O.

Poster eveniment U.D.O.

Trupa germană U.D.O., cu al său solist vocal Udo Dirkschneider, va cânta la Form Space din Cluj Napoca pe 16 noiembrie 2022, concert reprogramat din 24 martie 2022. Evenimentul va respecta normele în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert U.D.O. la Form Space

Biletele deja achiziționate rămân valabile.

  • Earlybird - primele 100 de bilete - 79 lei - sold out
  • Presale 1 - următoarele 200 de bilete - 99 lei - sold out
  • Presale 2 - 109 lei
  • La intrare 130 lei

*La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare de 10 lei.

U.D.O. este o trupă germană de heavy metal fondată de vocalistul Udo Dirkschneider. După plecarea din Accept, acesta și-a format propria trupă numita U.D.O. în 1987, cu care a concertat alături de nume precum Guns N' Roses, Lita Ford și Zodiac Mindwarp.

Astăzi trupa îi are ca membri pe Udo Dirkschneider, Andrey Smirnov, Sven Dirkschneider, Tilen Hudrap și Dee Dammers. U.D.O. a lansat 16 albume în cei aproape 35 ani de activitate.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 martie 2022. Ref #142453

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.