Urmărește-ne în Social Media

reggae

UB40 feat. Ali Campbell și Astro

Poster eveniment UB40 feat. Ali Campbell și Astro

UPDATE: Evenimentul a fost ANULAT!

Celebra trupa UB40 alături de Ali Campbell și Astro va cânta pe 14 iulie 2021 la Sala Palatului din Bucuresti. Ali Campbell și Astro, membrii fondatori ai trupei, sunt acum reuniți pe scenă pentru a vă cânta piesele care i-au făcut celebri.

Bilete concert UB40 feat. Ali Campbell și Astro

Presale:

  • Categoria A - 309 lei
  • Categoria B - 269 lei
  • Categoria C - 199 lei
  • Categoria D - 149 lei

Sale:

  • Categoria A - 360 lei
  • Categoria B - 310 lei
  • Categoria C - 230 lei
  • Categoria D - 180 lei

UB40 este o formație din Marea Britanie, ce urcă neîntrerupt pe scena încă din 1978. Stilul muzical abordat este reggae, lucru pe care trupa îl face cu succes, mai ales pentru o formație britanică. Până acum, fost nominalizată de patru ori la Premiile Grammy pentru cel mai bun album Reggae.

Până în prezent a lansat 19 materiale de studio, cel mai recent fiind "For the Many" din 2019. În total a vândut peste 70 de milioane de discuri în toată lumea având piese precum "Red Red Wine" sau "Can't Help Falling in Love" care au ajuns pe prima poziție atât in topul Billboard, cât și în topul UK.

Având în vedere activitatea desfășurată pe scenele internaționale, UB40 rămâne una dintre cele mai longevive, mai de succes și mai influente trupe de reggae din istorie muzicii. Din 2013, Ali Campbell si Astro cântă din nou alături de UB40, după plecarea lui Ali cu 5 ani înainte.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iulie 2021. Ref #138387

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.