Urmărește-ne în Social Media

pop, world music

Turetsky Choir și Soprano

Poster eveniment Turetsky Choir și Soprano

Sâmbătă, 26 iunie, începând cu ora 19:30, vocile celebrilor muzicieni ruși Turetsky Choir și Soprano vor răsuna în Piața Unirii din Cluj-Napoca într-un concert impresionant care face înconjurul lumii - "Unity Songs".

Acces concert Turetsky Choir și Soprano

  • La acest eveniment, spectatorii beneficiază de acces gratuit în baza locurilor rezervate online pe eventim.ro și prin respectarea regulilor și condițiilor impuse de autorități cu privire la organizarea și desfășurarea evenimentelor în aer liber.

Reguli de acces:

  • vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2 (10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare);
  • rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore;
  • rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 72 de ore;
  • persoane care se află în perioada cuprinsă între a-15-a și a 19-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2;
  • minorii vor fi exceptați de la prezentarea acestor dovezi medicale, dar cei cu vârsta de peste 5 ani vor fi obligați să poarte mască;

Concertul "Unity Songs" va avea o durată de o oră și jumătate și va cuprinde cele mai îndrăgite melodii din repertoriul muzicii rusești: de la preferatele tuturor, precum "Katyusha" și "Smuglyanka Moldavanka", până la muzica legendară "Alarm Bells of Buchenwald" sau "What Do You Know About War". De asemenea, în semn de apreciere pentru țara gazdă a evenimentului, artiștii vor interpreta și melodii în limba națională.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 25 iunie 2021. Ref #140556

AGENDA DE CONCERTE

<< nov. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.