Urmărește-ne în Social Media

folk

Tudor Gheorghe - Degeaba

Poster eveniment Tudor Gheorghe - Degeaba

“ Un concert ca şi România, cu disperare, cu frustrare, dar şi cu iertare şi speranţă.” Tudor Gheorghe

Tudor Gheorghe, maestrul cuvintelor cântate va încheia seria concertelor din anul 2012 la Sala Palatului din capitală, cu o reprezentație inedită a spectacolului Degeaba. Evenimentul va avea loc pe data de 22 decembrie, începand cu ora 19:00.

Inspirat din proiectul Mie-mi pasă, prezentat cu succes publicului la șapte ani de la Revoluție, Degeaba va oferi celor prezenți garanția unei experiențe în stilul rock-simfonic prin intermediul poeziei și a cântecului românesc.
Sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu, alături de mult îndragitul artist vor evolua timp de aproximativ două ore, peste 70 de instrumentiști, un grup coral și o trupa rock , iar efectele speciale de lumini și efectele pirotehnice vor completa atmosfera unui peisaj muzical de neuitat.

Prețuri  bilete

  • Golden VIP: 220 Ron
  • VIP: 140 Ron
  • Categ 1: 100 Ron
  • Categ 2: 80 Ron
  • Categ 3: 60 Ron
  • Categ 4: 40 Ron

Bilete disponibile în rețeaua Vreau Bilet, la casa de bilete Vreau Bilet din cadrul Unirea Shopping Center, etaj 2, corp central, casa de bilete Vreau Bilet din strada prof. Moise Nicoara nr. 18, Arte Internatțional - Librăria Eminescu, EuroGSM - Bucuresti Unirii (Unirea Shopping Center - aripa centrala lifturile exterioare), EuroGSM - Bucuresti Lujerului (in incinta Hypermarketului Cora Lujerului), EuroGSM - Bucuresti Mihalache (B-dul Ion Mihalache, nr. 92), și online pe vreaubilet.ro pentru comenzi de bilete cu livrare prin curier.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 decembrie 2012. Ref #45869

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.