Urmărește-ne în Social Media

world music

Tudor Gheorghe - Valsurile Mele

Poster eveniment Tudor Gheorghe - Valsurile Mele

Sunteți așteptați pe 28 noiembrie 2022 la Palatul Culturii Târgu Mureș la evenimentul "Valsurile Mele", unde Tudor Gheorghe va fi acompaniat de Orchestra Concertino din Chișinău, sub bagheta dirijorului și orchestratorului Marius Hristescu.

Bilete concert Tudor Gheorghe - Valsurile Mele

  • Acces General - 150 lei

Reguli de acces:

  • după ora 19:10 nu se mai permite accesul în sala de spectacol.
  • după începerea spectacolului ACCESUL ESTE INTERZIS, iar locurile își pierd valabilitatea.
  • accesul copiilor sub 7 ani nu este permis. Copiii peste 7 ani plătesc bilet întreg.
  • contravaloarea biletelor achiziționate nu se returnează și nu se fac excepții.
  • accesul în spațiul de spectacole se face pe baza citirii codului de bare de pe biletul printat. Dacă nu printați biletul, nu veți putea avea acces în sala de spectacol.

Tudor Gheorghe este un personaj singular în peisajul culturii române, reuşind să aibă un public "ales", după chipul şi asemănarea sa. Cu cât se îndepărtează mai mult de latura histrionică a showbiz-ului şi se duce în profunzimea lucrurilor culturale, publicul vine cu interes, în număr din ce în ce mai mare, la spectacolele sale.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 18 octombrie 2022. Ref #150809

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.